Fashion

 
Naast een goed bed en een grote collectie dekbedden, kussens, bedlinnen, interieur items en woonaccessoires kun je bij ons ook slagen voor dameskleding en sieraden. Ontdek onze voorjaarscollectie met effe kleuren en mooie prints. Of je nu gaat voor de stijlvolle kleding van JC Sophie, de tassen en riemen van Elvy Fashion, oorbellen van Ymms, een Goldgarn Denim jeans of de eigentijdse collectie van Zusss, jij komt goed voor de dag deze lente!
 

Onze Collectie

JC Sophie

Dit merk van Nederlandse bodem ontwerpt moderne, vrouwelijke damescollecties met verfraaide details; één voor elk seizoen. Zij maken frisse en mooie kleding voor de lente, luchtige jurken in de zomer, comfortabele truien voor de herfst en warme jassen voor de winter. Bekijk de collectie voor dit seizoen in onze winkel.
Bezoek de winkel
Momenteel werken wij hard aan een nieuwe pagina om onze voorjaarscollectie van 2022 aan jullie te presenteren. Kom snel nog eens terug om meer merken te bekijken en volg ons op social media voor de nieuwste binnenkomers!
 
 

CONTACT


Voor een persoonlijk advies op maat, verwelkomen wij je graag in onze winkel. Samen gaan wij op zoek naar het juiste slaapcomfort, hoofdkussen of dekbed. Breng ook een bezoek aan onze lifestyle & woonafdeling! Mooie accessoires maken de sfeer in slaapkamer en huis compleet!
klik hier
 
 
Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Verzenden en retourneren   |  Retourformulier
 
Website Design & Content | Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development | Thelen Custommade
Copyright © Van der Bijl Bedden & Interieur 2024
All rights reserved
Website Design & Content
Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development
Thelen Custommade
Copyright ©
Van der Bijl Bedden & Interieur 2024
All rights reserved
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD