Ruime keus aan bedden nabij Nijverdal

Perfect slaapcomfort met de bedden van Van der Bijl

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Mensen die `s nachts niet goed tot rust komen, voelen zich overdag minder goed en kunnen niet optimaal presteren. Bent u op zoek naar bedden in de omgeving van Nijverdal en Wierden, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Van der Bijl Bedden en Interieur in Almelo. U vindt bij ons namelijk een mooi assortiment aan producten op het gebied van slaapcomfort. Daarnaast vindt u bij ons ook stijlvolle accessoires om uw slaapkamer nog gezelliger in te richten! Wij verkopen alles op het gebied van slapen, van voordelige boxsprings tot gepersonaliseerde slaapsystemen.
 

Wij nemen uw slaapcomfort serieus

 
Van der Bijl is een interieurwinkel die al meer dan 30 jaar bestaat. Het is een echt familiebedrijf, waar met passie en vakmanschap wordt gewerkt om u een goede nachtrust te kunnen garanderen. Wij verkopen de beste merken die er voor de slaapkamer te vinden zijn en vertellen u hier graag meer over. Op onze website kunt u een complete indruk krijgen van alle producten die wij verkopen, in alle stijlen die er voor handen zijn. Of u nu een landelijke slaapkamer wilt hebben, of juist een modernere, wij hebben de perfecte bedden, bedlinnen, kussens en andere accessoires voor u klaarstaan. 


De beste boxsprings bij elkaar 


Woont u in omgeving Nijverdal en bent u op zoek naar een ruim aanbod aan mooie, comfortabele boxsprings? Of woont u in Wierden en zoekt u een boxspring waar u `s nachts lekker op kunt slapen? Van der Bijl in Almelo is dan de plek om eens te bezoeken. U kunt in onze winkel onze uitgebreide collectie bekijken. Ons gespecialiseerde personeel helpt u met plezier bij het kiezen van het juiste bed of adviseert u graag over de inrichting van uw slaapkamer.

 contact