DEKBED & KUSSEN

 
Synthetisch, wol of dons? Of misschien wel een combinatie van deze materialen? Wat is het verschil en past het beste bij uw persoonlijke eigenschappen? Voel en ervaar de verschillen! Wij adviseren u graag zodat u kunt genieten van een optimale nachtrust.
 

ONZE COLLECTIE

HOOFDKUSSENS

Slaap je onrustig en ben je aan het stoeien met je hoofdkussen? Past het materiaal van het kussen wel bij jou of biedt het huidige kussen niet de goede ondersteuning? Er zijn heel veel soorten, afmetingen, hoogtes, materialen en vormen. Vraag jij je af wat het beste voor jou is? Wij gaan met jou aan de slag en helpen je bij het vinden van een hoofdkussen dat echt bij jou past! Wist je trouwens dat heel veel mensen veel te lang met hun kussen doen?
Ons advies: Vervang elke 3-5 jaar je hoofdkussen!
BEZOEK DE WINKEL

ONZE COLLECTIE

DEKBED

Wel eens gehoord van alle materialen die worden gebruikt om onder te slapen? Veel gebruikte vezels zijn wol, dons en synthetisch. Ook zijde en bamboe zijn materialen die steeds meer worden toegepast. Een dekbed kies je op basis van persoonlijke kenmerken. Signalen en Kenmerken die het lichaam aangeeft. Zijn er allergieën aanwezig? Transpireer je ´s nachts meer dan overdag? Is er medicatie gebruik? Materialen die ademen, soepel aanvoelen en een natuurlijke warmte afgeven zullen een aangename nachtrust bevorderen. In onze collectie dekbedden werken wij met merken die verantwoord produceren voor mens en natuur. Een rustgevend gevoel! Kom eens binnen en vraag ons ervaren team naar alle mogelijkheden voor een verantwoorde nachtrust.
BEZOEK DE WINKEL
 
 

CONTACT


Voor een persoonlijk advies op maat, verwelkomen wij je graag in onze winkel. Samen gaan wij op zoek naar het juiste slaapcomfort, hoofdkussen of dekbed. Breng ook een bezoek aan onze lifestyle & woonafdeling! Mooie accessoires maken de sfeer in slaapkamer en huis compleet!
klik hier
 
 
Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Verzenden en retourneren   |  Retourformulier
 
Website Design & Content | Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development | Thelen Custommade
Copyright © Van der Bijl Bedden & Interieur 2023
All rights reserved
Website Design & Content
Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development
Thelen Custommade
Copyright ©
Van der Bijl Bedden & Interieur 2023
All rights reserved
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD