BOXSPRINGS

 
Boxsprings zijn niet meer weg te denken in de slaapkamer en nemen een belangrijke plaats in binnen onze collectie. De merken die wij vertegenwoordigen zijn veelal van Nederlands fabricaat of worden binnen Europa geproduceerd. Vakmanschap en kwalitatief goede materialen vormen de basis. Een boxspring is meestal opgebouwd uit 3 lagen. Als basis zien we de boxspring die meestal is opgebouwd met een pocket interieur. Hier bovenop wordt de matras gelegd. Een matras die een ondersteunend vermogen biedt met materiaalkeuzes op uw lichaamskenmerken afgestemd.
 

ONS ADVIES

LIGCOMFORT

Elke boxspring kan in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering worden gekozen. Met een verstelbare box kan het bed eenvoudig in elke gewenste positie worden gebracht om het ligcomfort aan te passen. Het draagt bij aan extra ontspanning tijdens bijvoorbeeld het lezen van een boek of ontbijt op bed! Tijdens ziekte of lichamelijke ongemakken kan de verstelbaarheid van de boxspring extra gemak en comfort bieden.
Maak een afspraak

GOED KIEZEN

VOOR NU & STRAKS

Een bed afgestemd op jouw slaapwensen en lichaamskenmerken, is een investering in jezelf en van grote waarde. Binnen onze merken is er een breed scala aan mogelijkheden. Geen mens is immers hetzelfde. Met verschillende souplesses in materialen, maatvoeringen, stofkeuzes en hoofdborden creëren we samen een aangename plek in huis waar je heerlijk tot rust komt en geniet van fijn slaapcomfort. Een boxspring voor een jarenlang ontspannen en gezonde nachtrust die bijdraagt aan een goede start van elke nieuwe dag!
MAAK EEN AFSPRAAK
 
 

CONTACT


Voor een persoonlijk advies op maat, verwelkomen wij je graag in onze winkel. Samen gaan wij op zoek naar het juiste slaapcomfort, hoofdkussen of dekbed. Breng ook een bezoek aan onze lifestyle & woonafdeling! Mooie accessoires maken de sfeer in slaapkamer en huis compleet!
klik hier
 
 
Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Verzenden en retourneren   |  Retourformulier
 
Website Design & Content | Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development | Thelen Custommade
Copyright © Van der Bijl Bedden & Interieur 2023
All rights reserved
Website Design & Content
Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development
Thelen Custommade
Copyright ©
Van der Bijl Bedden & Interieur 2023
All rights reserved
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD