ERGOSLEEP

 
Ieder mens is anders. Waarom zouden we dan allemaal op hetzelfde bed slapen? Ergosleep ontwikkelde een bed dat helemaal op u is afgestemd. En dat is echt uniek. In onze SLAAP-DNA Belevingsstudio van Ergosleep krijgt u passend slaapadvies en kunt u het belang van een correcte ondersteuning zelf ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een goede nachtrust. Bij Ergosleep nemen wij u mee op ontdekkingsreis in uw zoektocht naar een bed dat naadloos op uw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA aansluit.
 

ONS ADVIES

GOED SLAPEN

In een gewoon bed moet uw lichaam - en dan vooral uw wervelkolom - zich flink aanpassen aan het slaapoppervlak dat voor iedereen gelijk is. Daardoor herstelt u minder en voelt u zich minder fit. Op termijn kan dit leiden tot pijn na minimale belasting. U heeft of ervaart rugklachten. Ergosleep daarentegen stelt uw bed met digitale perfectie af op maat van uw lichaam. Dit persoonlijke bed verzekert u van een perfecte nachtrust en het optimale herstel van uw lichaam en wervelkolom.
MAAK EEN AFSPRAAK

ONTDEK

UW SLAAP-DNA

In de Ergosleep Belevingsstudio wordt uw voorkeursslaaphouding, gewicht, lichaamsprofiel en lichaamsbouw gemeten en in kaart gebracht. U ervaart het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve. Dit persoonlijke SLAAP-DNA, oftewel Digitale Nachtrust-Analyse, vormt de basis van het Ergosleep-slaapsysteem.
MAAK EEN AFSPRAAK

Samen met u bepreken wij de uitkomst van het advies. Hoe kunt u uw bed het best samenstellen? Bent u het meest gebaat bij een lattenbodem of boxspring? Welk matrastype en welk hoofdkussen geven u de juiste ondersteuning voor een ontspannen nacht? Stoffen, hoofdborden, potenset en toebehoren, ook de aankleding van uw bed stemmen wij graag geheel met u op elkaar af.

VITARIO

Uw lichaam is het uitgangspunt. Van veel matrassen die op dit moment op het internet en in winkels worden aangeprezen, wordt gezegd dat het alleskunners zijn. Volgens dit gegeven zou het matras ideaal moeten zijn voor iedereen tussen de 50 en 140 kg. Als geen ander zijn wij ons ervan bewust dat er geen universele matras kan bestaan die voor iedereen geschikt is. Ieder lichaam en iedere persoonlijkheid is uniek. Vooral voor lichte slapers of mensen met gezondheidsproblemen is deze eenvoudige aanpak zelden de oplossing.

ONS ADVIES

DAAROM

Een matras van Vitario is uniek omdat hij voordat u hem koopt precies wordt ingesteld op uw lichaam. De ligsimulator ontwikkeld door het medische centrum in Salzburg doet precies wat de naam al aangeeft. Het maakt een nauwkeurige simulatie van het profiel van uw lichaam en de uitgeoefende druk in liggende positie. Door gebruik te maken van de ligsimulator, ontstaat er een matras op maat, die op elk gewenst moment kan worden aangepast. De positie en stevigheid van elk van de 24 steunelementen en alle bovenlagen kunnen geheel naar wens worden samengesteld.
MAAK EEN AFSPRAAK

VITARIO

PROSCHLAF

Uw ligprofiel is net zo uniek als uw vingerafdruk. Om aan de eisen te voldoen die hieruit voortvloeien, gaat Vitario al meer dan 15 jaar uit van de ergonomisch geteste matrastechnologie van het Proschlaf instituut.

Welke matras heeft uw lichaam nodig? Het begrijpen van uw persoonlijke wensen is de basis voor ons advies. Een test op de ligsimulator biedt uitkomst! Mogen wij u adviseren?
MAAK EEN AFSPRAAK
 
 

CONTACT


Voor een persoonlijk advies op maat, verwelkomen wij je graag in onze winkel. Samen gaan wij op zoek naar het juiste slaapcomfort, hoofdkussen of dekbed. Breng ook een bezoek aan onze lifestyle & woonafdeling! Mooie accessoires maken de sfeer in slaapkamer en huis compleet!
klik hier
 
 
Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Verzenden en retourneren   |  Retourformulier
 
Website Design & Content | Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development | Thelen Custommade
Copyright © Van der Bijl Bedden & Interieur 2023
All rights reserved
Website Design & Content
Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development
Thelen Custommade
Copyright ©
Van der Bijl Bedden & Interieur 2023
All rights reserved
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD