Een bed kopen bij uw specialist voor Borne

 

Een nieuw bed kiezen


Een bed kopen doe je niet elke dag. Daarom kunnen bezoekers bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat. Want het beste bed bestaat niet: dat is voor iedereen anders. Met onze hulp maak je de juiste keuze zodat je elke dag fit en uitgerust opstaat. Niet voor niets is ons familiebedrijf inmiddels een begrip in Almelo, Borne en omstreken.


Welk bed kopen?


De een slaapt het liefst op een boxspring, de ander geeft juist de voorkeur aan een bed met een losse matras. In onze sfeervolle winkel staat een ruim assortiment aan bedden. Er is voor iedereen een geschikt exemplaar dat perfect past bij zijn of haar wensen op slaapgebied. Ook voor bedden op maat kan je bij ons terecht.


Nog meer slaapcomfort


Behalve een goed bed, is voor optimaal slaapcomfort ook het juiste matras belangrijk. Maar er is zoveel keus dat het soms lastig is om te kiezen. Een geschikte matras maakt het verschil tussen slecht slapen en mogelijk zelfs wakker worden met rugpijn, en een heerlijk ontspannen nacht. Daarom helpen wij ook graag bij de aanschaf van matrassen. Verder verkopen wij matrassen op maat voor bijvoorbeeld een bed met een afwijkende maat.


Accessoires voor extra sfeer


Op zoek naar een nieuw kussen of dekbed? Ook die zijn in onze winkel voor onze klanten uit Borne te koop. Net als mooie accessoires, zoals kleurrijk of juist neutraal bedlinnen of smaakvolle kussenhoezen. Want het oog wil ook wat! Een paar goed gekozen accessoires doen veel voor de uitstraling van slaapkamer en woonkamer. Daarom is een bezoek aan onze lifestyle- en woonafdeling beslist een aanrader.


Kom snel langs in onze winkel en ga ook voor relaxed en sfeervol slapen!

 
 
 

CONTACT


Voor een persoonlijk advies op maat, verwelkomen wij je graag in onze winkel. Samen gaan wij op zoek naar het juiste slaapcomfort, hoofdkussen of dekbed. Breng ook een bezoek aan onze lifestyle & woonafdeling! Mooie accessoires maken de sfeer in slaapkamer en huis compleet!
klik hier
 
 
Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Verzenden en retourneren   |  Retourformulier
 
Website Design & Content | Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development | Thelen Custommade
Copyright © Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
Website Design & Content
Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development
Thelen Custommade
Copyright ©
Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD