Uw nieuwe boxspringbed nabij Nijverdal

 

Een goede nachtrust is belangrijk. Als uw bed al wat ouder is of u regelmatig met pijn ontwaakt, is het belangrijk het bed te vervangen. Bij Van der Bijl Bedden en Interieur adviseren wij u graag, zodat u weer goed kan slapen en verkwikt wakker zult worden! U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten bedden, waaronder het boxspringbed. Daarnaast hebben wij een ruime collectie bedlinnen, interieuraccessoires en damesmode.


 


Een boxspring kopen nabij Nijverdal


Wij hebben een ruime collectie boxsprings. De meeste bedden zijn van Nederlandse makelaardij of worden elders in Europa geproduceerd. Een boxspring is opgebouwd uit verschillende lagen, om optimaal slaapcomfort te bevorderen. De basis van de boxspring bestaat vaak uit pocketveren. Daar wordt een matras bovenop gelegd, vaak gevolgd door een topdekmatras. De matrassen zijn aan te passen aan uw wensen. Door de materiaalkeuze op uw lichaam af te stemmen, biedt een boxspringbed maximale ondersteuning en comfort.


 


Kies voor een bed op maat


Geen mens is hetzelfde, daarom slaapt ook geen mens op dezelfde manier. Door te investeren in een bed dat afgestemd is op uw kenmerken, investeert u in uzelf. De investering draagt bij aan een goede start, elke ochtend weer. Wilt u een boxspring kopen, dan kunt u kiezen voor een vlak of een elektrisch bed. Door te kiezen voor een verstelbaar boxspringbed, kunt u optimaal genieten van het lezen van een boek of van een ontbijt op bed.


 


Als beddenspecialist bieden wij verschillende mogelijkheden en keuzes aan qua materialen, maten, stoffen en hoofdborden. Zo creëren we samen uw perfecte bed. Of u nu op zoek bent naar een enkel bed, een tweepersoonsbed of een aangepaste maat, wij denken graag met u mee.


 


Kom langs bij uw beddenspecialist


Wilt u advies op maat of wilt u direct een boxspring kopen? Kom dan langs bij Van der Bijl Bedden en Interieur in Almelo, nabij Nijverdal. U bent van harte welkom in de winkel. Als u het fijn vindt om een afspraak te maken, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Zo weet u zeker dat wij ruim de tijd kunnen nemen om u te adviseren.

 
 
 

CONTACT


Voor een persoonlijk advies op maat, verwelkomen wij je graag in onze winkel. Samen gaan wij op zoek naar het juiste slaapcomfort, hoofdkussen of dekbed. Breng ook een bezoek aan onze lifestyle & woonafdeling! Mooie accessoires maken de sfeer in slaapkamer en huis compleet!
klik hier
 
 
Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Verzenden en retourneren   |  Retourformulier
 
Website Design & Content | Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development | Thelen Custommade
Copyright © Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
Website Design & Content
Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development
Thelen Custommade
Copyright ©
Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD