Boxspring en bedden naar Hengelo laten leveren

 
Lekker slapen, morgen gezond weer op. Dat willen we toch allemaal? Bij Van der Bijl Bedden & Interieur vindt u kwalitatief hoogwaardige bedden en de ideale boxspring. Zoekt u naar bedden in Hengelo en wilt u een bed dat aan al uw wensen op het gebied van goed slapen voldoet? Kom eens langs bij Van der Bijl Bedden & Interieur in Almelo en bekijk onze uitgebreide collectie bedden, boxsprings en accessoires.Van heerlijke boxspring bedden tot matrassen op maat, wij bieden oplossingen voor uw slaapproblemen. Heeft u rugklachten, een verkeerde lichaamshouding, een bijzondere lichaamsbouw of een specifieke smaak op het gebied van uw bed of boxspring? Bent u op zoek naar een bed, boxspring, lattenbodem of matras op maat dat uw klachten verlicht en u weer optimaal laat functioneren? Wij helpen u graag om het bed te vinden dat perfect aansluit op uw slaapprofiel.Om het ideale slaapsysteem voor uw gestel uit te zoeken wordt uw slaapgedrag, natuurlijke lighouding en de aanwezigheid van onaangename drukpunten gemeten. Zo kunnen we de mogelijkheden volledig afstemmen op uw persoonlijke slaap-DNA. Wij helpen u om (weer) volledig ontspannen in bed te stappen en de nieuwe dag met een uitgerust gevoel te begroeten!
We adviseren u graag over de ideale samenstelling van uw gepersonaliseerde slaapsysteem. Van hoofdkussen tot boxspring of lattenbodem, het soort matras en zelfs de aankleding van uw bed is compleet samen te stellen bij Van der Bijl Bedden & Interieur.
Wij zijn specialist in goed slapen en zijn een aanlooppunt voor de hele regio, of u nu in Borne, Vriezenveen, Tubbergen, Wierden, Rijssen of Oldenzaal woont, wij geven graag advies. Wij zijn er trots op bedden in Hengelo en omgeving te bieden die garant staan voor een goede nachtrust en een uitgeruste start van de nieuwe dag.U kunt bovendien kiezen uit een breed assortiment aan stoffen, hoofdborden, bedlinnen en woonaccessoires - zelfs de pootjes kunt u zelf bepalen. Maak uw bed geheel naar uw zin en smaak zodat u zich helemaal thuisvoelt in uw fijne, nieuwe slaapomgeving. Het gaat tenslotte niet alleen om functionaliteit, een passende aankleding is ook belangrijk!
Wij leveren uw nieuwe bed of boxspring naar Hengelo, u hoeft dus niet over de transport na te denken. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust!

 
 
 

CONTACT


Voor een persoonlijk advies op maat, verwelkomen wij je graag in onze winkel. Samen gaan wij op zoek naar het juiste slaapcomfort, hoofdkussen of dekbed. Breng ook een bezoek aan onze lifestyle & woonafdeling! Mooie accessoires maken de sfeer in slaapkamer en huis compleet!
klik hier
 
 
Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Verzenden en retourneren   |  Retourformulier
 
Website Design & Content | Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development | Thelen Custommade
Copyright © Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
Website Design & Content
Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development
Thelen Custommade
Copyright ©
Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD