Bedden en boxsprings uw basis voor een goede nachtrust

 
Uitgerust wakker worden, dat wil iedereen. Een goed bed is de basis voor een fijne nachtrust. Woont u in Vriezenveen of Tubbergen en wilt u in uw slaapcomfort investeren door de aankoop van een bed of boxspring? Bij Van der Bijl bent u aan het juiste adres voor een nieuw bed. U bent daarom van harte welkom in onze winkel. Wij adviseren u graag bij het maken van een goede keuze als het aankomt op slapen-op-maat.

Een boxspring voor iedere slaapkamer


Bij Van der Bijl zijn er boxsprings voor ieder soort slaapkamer. Geen enkele slaapwens is hetzelfde, dus is persoonlijk advies uiterst belangrijk. U wilt niet alleen uitgerust wakker worden, maar ook geen hinder ervaren vanwege lichamelijke klachten. Wij denken daarom graag met u mee. Naast bedden en matrassen koopt u bij ons ook al uw bedlinnen. Slapen op maat doet u daarom dankzij de producten en service van onze winkel.

Waarom u een bed koopt bij Van der Bijl Bedden en Interieur


Een bed kopen nabij Vriezenveen of Tubbergen bij Van der Bijl Bedden en Interieur levert u de nodige voordelen op. Welke voordelen dit zijn?


  • Wij zijn sinds 1984 actief en een absoluut begrip in Twente.

  • Door de toevoeging van lifestyle en woonaccessoires krijgt u een perfecte indruk van een mogelijke sfeer in uw slaapkamer.

  • Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk contact en een uitstekende service.

  • Bij Van der Bijl staan uw persoonlijke wensen centraal.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw slaapkamer? Kom eens langs in onze winkel in Almelo en ervaar zelf onze bedden. De koffie en onze adviseurs staan elke werkdag voor u klaar.
 
 
 

CONTACT


Voor een persoonlijk advies op maat, verwelkomen wij je graag in onze winkel. Samen gaan wij op zoek naar het juiste slaapcomfort, hoofdkussen of dekbed. Breng ook een bezoek aan onze lifestyle & woonafdeling! Mooie accessoires maken de sfeer in slaapkamer en huis compleet!
klik hier
 
 
Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Verzenden en retourneren   |  Retourformulier
 
Website Design & Content | Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development | Thelen Custommade
Copyright © Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
Website Design & Content
Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development
Thelen Custommade
Copyright ©
Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD