Dé beddenzaak in omgeving Nijverdal

 

Slaapcomfort en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Van der Bijl Bedden & Interieur is een beddenzaak in de omgeving Nijverdal. Wij helpen we u graag bij het vinden van het juiste bed, een bed kopen is namelijk heel persoonlijk en iedereen heeft een eigen voorkeur. Soms is de keuze overweldigend en is het moeilijk om te kiezen uit de vele mogelijkheden die er zijn.


Slaapadvies tot in de details


In onze SLAAP-DNA Belevingsstudio van Ergosleep krijgt u passend slaapadvies en kunt u het belang van een correcte ondersteuning zelf ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een goede nachtrust. Bij Ergosleep nemen wij u mee op ontdekkingsreis in uw zoektocht naar een bed dat naadloos op uw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA aansluit. Naderhand bespreken wij samen met u het advies en bekijken we hoe uw ideale bed samengesteld kan worden. Wordt het een lattenbodem of een boxspring? Welk matras en hoofdkussen passen het beste? Tot aan de accessoires toe, zoals de stof of een hoofdbord, adviseren we u graag, zodat u uiteindelijk het juiste bed kunt kopen.


Meer dan alleen slapen


Van der Bijl Bedden en Interieur is een familiezaak en we hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Wij zijn niet enkel een beddenzaak, maar bieden naast bedden, boxsprings en matrassen ook accessoires voor de slaapkamer en het gehele interieur. We hebben trendy merken zoals VT Wonen, Urban Nature Culture, Zusss en HK Living en hebben daarnaast een ruim aanbod bedlinnen. Op de lifestyle afdeling vindt u een ruime collectie woonaccessoires, gifts en keramiek. Laat jezelf verrassen door de bijzondere collectie, die voor iedere smaak en woonstijl iets te bieden heeft.


Bent u nieuwsgierig geworden? Wij verwelkomen u graag in onze zaak, waar we u adviseren en al uw vragen kunnen beantwoorden.

 
 
 

CONTACT


Voor een persoonlijk advies op maat, verwelkomen wij je graag in onze winkel. Samen gaan wij op zoek naar het juiste slaapcomfort, hoofdkussen of dekbed. Breng ook een bezoek aan onze lifestyle & woonafdeling! Mooie accessoires maken de sfeer in slaapkamer en huis compleet!
klik hier
 
 
Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Verzenden en retourneren   |  Retourformulier
 
Website Design & Content | Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development | Thelen Custommade
Copyright © Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
Website Design & Content
Nicolette Rueck & Claudia van der Bijl
Website Development
Thelen Custommade
Copyright ©
Van der Bijl Bedden & Interieur 2022
All rights reserved
 
Om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website maken we gebruik van Google Analytics. Deze informatie verzamelen we met behulp van cookies. De gegevens worden geanonimiseerd voordat ze worden opgeslagen.
Meer informatie    
   AKKOORD